Some History

Историја

Боди Баланс дооел Кочани е компанија која се грижи за вашето здравје и удобно живеење.

Како главна цел ни е да ви обезбедиме медицински услуги за отстранување на болката во коските, зглобовите и мускулите со веке докажани методи на делување.

Поради потребата од превенција и здрав живот започнавме со едукативна програма и продажба на производите на BodyBalance кои постепено стануваат неизоставен дел од секојдневието.